Zing! Met klassiek als basis

Sinds 2022 is Zing met klassiek als basis in Nederland te koop. Een fantastische methode die ik samen met zangpedagoog en zangeres Hermien de Zwart schreef.

Hou jij van zingen? Wil je graag leren hoe je stem nog mooier kan klinken? Hoge noten zingen zonder te knijpen, je bereik vergroten, je stem krachtiger en voller te maken?

Dan is ‘Zing, met klassiek als basis’ echt iets voor jou. Een werkboek waarin je leert hoe je stem op een duurzame en verantwoorde manier kunt gebruiken. Toegankelijk voor zangers uit alle genres. Geen eindeloze theorie, geen trucjes, maar gewoon met de basis aan de slag.

In heldere, duidelijke stappen worden de principes van een gezonde zangtechniek op professionele wijze uitgelegd. Maar dit boek is vooral een doe-boek. Door middel van oefeningen en bekende melodieën wordt de techniek in praktijk gebracht. In de hoofdstukken zit een opbouw, het is als het ware een stappenplan waarin alle beginselen van het klassieke zingen aan bod komen. Elk hoofdstuk bevat materiaal voor één of meer lessen, naast oefeningen en liedjes ook veel extra informatie.

Probeer het uit: oefenen is eenvoudig met de (meer dan 100) audiobestanden die je erbij krijgt en aan het eind van het boek heb je de basistechniek onder de knie. Gebruik het boek tijdens je zangles of start direct met zelfstudie. Je zult met veel meer plezier en vertrouwen gaan zingen!

‘Zing, met klassiek als basis’

 is een echte ‘must have’ voor zangers van alle leeftijden en elk niveau.

Te koop bij: https://www.bol.com/nl/nl/p/zing-met-klassiek-als-basis/9300000071988513/?suggestionType=featured_product